alle mensen alle schepen unieke samenwerking, kortom amasus

"you have to change to stay the same"

duurzaam en veiligheid

  • Bewustzijn
  • Impact
  • Verbeterprocessen

Alle Mensen Alle Schepen Unieke Samenwerking, kortom AMASUS. Binnen Amasus is er een diepgeworteld respect voor de mens en de natuur waarin wij leven. Ons economisch en ecologisch handelen heeft impact op de kernwaardes van ons bestaan. Door middel van continue verbeterprogramma’s verminderen wij de Carbon Footprint van onze vloot en onze opdrachtgevers.

technische innovaties

Het is onze missie bestaande logistieke oplossingen binnen waardeketens voortdurend te verduurzamen en veiliger te maken.

Technische innovaties spelen een belangrijke ondersteunende rol om navigatie, sensoring, monitoring, onderhoud, vergroening en het voorkomen van incidenten continu te verbeteren. Amasus is initiatiefnemer, deelnemer en supporter van enkele innovatieve trajecten op deze gebieden.

Onze mensen

Onze mensen zijn het belangrijkste kapitaal aan boord van de schepen. Met een return rate van meer dan 90% zijn we in staat onze schepen te bemannen met vaste kernbemanningen. Onze bemanningsleden worden regelmatig uitgenodigd voor toolbox meetings met ladingeigenaren, stuwadoors en walkapiteins van Amasus voor het optimaliseren van laden en lossen en het voorkomen van schades. Deze workflow processen hebben geleid tot operationele partnerships met betrekking tot ladingstromen.

Eén keer in de twee jaar worden onze mensen aan boord en aan de wal van top tot teen, zowel fysiek als mentaal uitgebreid gekeurd. Wij willen alle mensen een gezonde en interessante werkomgeving bieden, waarbinnen er voor iedereen mogelijkheden gecreëerd worden om te groeien. Het bewaken van de werk-leef balans vormt daarbinnen een belangrijk aspect. Wij stimuleren onze mensen om te werken aan hun persoonlijke groei en carrières. Vele van onze mensen volgen een opleiding naast hun werk. Dit stimuleert de interne veranderkracht.

Foto's

Alle

Contact

*

Lees onze voorwaarden: Disclaimer, Privacystatement en Algemene voorwaarden

neem contact op